Links

CirkusPortalen.dk

Links

Herunder kan I klikke jer ind på en masse forskellige links indenfor den danske cirkusverden:Danske Cirkus Links:

Cirkus Arena

www.arena.dk

Cirkus Arli

www.arli.dk

Cirkus Baldoni

www.baldoni.dk

Cirkus Benneweis

www.benneweis.dk

Cirkus Dannebrog www.cirkusdannebrog.dk

Cirkus Mascot

www.cirkus-mascot.dk

Cirkus Krone

www.cirkuskrone.dk

Zirkus Nemo

www.zirkus-nemo.dk

Cirkus Trapez

www.cirkus-trapez.dk

Andre Cirkus Links m. beskrivelse:

Cirkus i Danmark 

www.cirkus-dk.dk

* Hjemmeside med nyt om cirkus i Danmark og fakta om de enkelte cirkus m.v. Indeholder også nyt fra Norge, Sverige og Paris. Har turneplaner, som også omfatter nycirkus og artistoptæden.

Cirkus Før Og Nu

Link til Facebook-side

* Cirkus Før Og Nu er en facebookside hvor cirkus samlere fra hele verden mødes for at dele billeder af diverse ting fra cirkus. Siden har det formål at man kan se billeder fra fortidens cirkus og de eksisterende cirkus.

Brianos Cirkusrejser

* Brianos Cirkusrejser er ikke et rejsebureau eller en rejsearrangør. Brianos Cirkusrejser dækker over en gruppe cirkusinteresserede, som arrangerer ture til cirkus i ind- og udland. I forbindelse med turene fungerer Brian "Briano" Behrendt som "praktisk Deraf navnet Brianos Cirkusrejser. Briano er det navn Brian bruger, når han arbejder som staldmester for Benny Schumann. Flere af gruppens medlemmer har tilknytning til foreningen Danske Cirkusvenner. Du behøver dog ikke at være medlem af denne forening for at deltage.

Den første tur - en bustur til Cirkus Barum i Flensborg - fandt sted i efteråret 2004. Siden har der været en lang række succesfulde ture til tyske cirkus. Der har også været arrangeret samkørsel til flere cirkus. 

Danske Cirkusvenner

www.danskecirkusvenner.dk

* Danske Cirkusvenner er en forening af cirkusinteresserede og har til formål at udbrede interessen for cirkus og cirkushistorie, herunder at støtte Cirkusmuseet i Hvidovre.


© Cirkusportalen 2019 - E-mail