Om siden

CirkusPortalen.dk

CirkusPortalen.dkJeg hedder Jacob Boas Leitisstein og er webmaster her på Cirkusportalen.dk. Jeg har været bidt af cirkus hele mit liv og har derfor lavet denne hjemmeside.


Cirkusportalen blev oprettet i 2010 og derefter er hjemmesiden blevet opdateret hvert år med alt indenfor den danske cirkusverden. Cirkusportalen bliver opdateret mindst én gang om ugen, i månederne marts-september. Dette betyder, at hjemmesiden vil være up to date hele cirkussæsonen.


Formålet med Cirkusportalen er at kunne guide jer igennem, hvilke cirkusaktiviteter der er at opleve. Selvfølgelig kan du læse om de danske cirkus, men du vil også kunne læse om andre mindre cirkusforestillinger/aktiviteter. Der vil være mest aktivitet på hjemmesiden om foråret og sommeren, da det er i disse perioder hvor de landsdækkende turneer finder sted.

Udenfor sæsonen vil der være aktivitet her på siden i skolernes ferier og op i mod jul. I ferierne vil der bl.a. være små cirkusforestillinger i landets mange centre.


I løbet af året vil du kunne følge med i turnéplanerne, fakta og ikke mindst i CirkusGalleriet. I CirkusGalleriet kommer der hele tiden nye billeder fra de danske cirkus. Der vil komme stemningsbilleder fra cirkuspladsen, men også fantastiske showbilleder fra de mange forskellige forestillinger.
Besøgstal på Cirkusportalen.dk:

Antal besøgende i 2016: 38.091 besøgende


Antal besøgende i 2015: 29.543 besøgende


Antal besøgende i 2014: 52.571 besøgende


Antal besøgende i 2013: 41.528 besøgende


© Cirkusportalen 2019 - E-mail